Kabinet brengt kerstgroet aan verpleegkundigen

0
321

Het voltallige kabinet-Balkenende geeft in de Telegraaf van zondag een kerstgroet aan de 500.000 verpleegkundigen in Nederland. De Telegraaf zet al een week alle Nederlandse zorgmedewerkers in het zonnetje. Volgens hoofdredacteur Sjuul Paradijs ,,omdat die mensen dag en nacht keihard werken”. De krant geeft in de kerstperiode vaker specifieke beroepsgroepen een extra pluim. Vorig jaar bijvoorbeeld, gebeurde dat bij de Nederlandse soldaten in Uruzgan.
Premier Balkenende zal zondag de Nederlandse zorgmedewerkers bedanken voor hun ,,tomeloze inzet”.
Bedrijven en instellingen hebben de afgelopen dagen cadeaus als een gratis sterrenlunch, theatervoorstelling, of boeken beschikbaar gesteld. Lezers konden vervolgens hun favoriete verplegenden voordragen voor de attenties. Volgens Paradijs hebben meer dan 10.000 verplegenden en verzorgenden de afgelopen dagen een verrassing ontvangen.

ANP

Vorig artikelKabinet pakt gezondheidsverschillen integraal aan
Volgend artikelJanad viert kerst
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.