Sprekers gevraagd voor chronische zorg congres in Wenen

0
190

Op donderdag 5 en vrijdag 6 november 2009 organiseert het International Journal of Integrated Care het negende Europese congres over ketenzorg, zorgprogramma?s, disease management en geprogrammeerde zorg. Het congres vindt dit keer plaats in Wenen. Op het congres staan de volgende thema’ s centraal:

1. De overgang van ziekenhuis naar chronische zorg thuis

2. Het behoud van zorg-op-maat ondanks protocollering door de professie

3.De ondersteuning van mantelzorgers en familie van de chronische zieke en

4. Het meten van kosten en effectiviteit van geïntegreerde zorg.


Een keur van internationale sprekers uit Europa en Noord Amerika spreekt op 5 en 6 november. Maar er is ook ruimte voor circa dertig sprekers in parallelsessies die over hun beleid, project of onderzoek een voordracht houden van circa twintig minuten en een discussie aangaan van circa tien minuten. Wil jij een lezing houden op dit congres? Surf dan naar website www.integratedcare.eu en lees de aankondiging over het congres en over de precieze gang van zaken bij het indienen van de samenvatting. En verder nog dit: op dinsdag 3 november 2009 organiseren wij in Wenen een Masterclass over het doen van kwantitatief onderzoek naar geïntegreerde zorg. Op woensdag 4 november kun je innovatieve projecten in Oostenrijk bezoeken. Noteer alvast de datums van 3 tot en met 7 november 2009. De uitnodiging op papier valt in je brievenbus in de maand februari 2009.


Vorig artikelDe AWBZ en haar modernisering (Aflevering 1 van 10)
Volgend artikelMedisch Centrum alkmaar wint internationale zorgpadenprijs
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.