Logeerhuis van de Stichting Enjoy-It Flevoland bijna klaar

Array

Het logeerhuis van de Stichting Enjoy-It Flevoland klaar. Enjoy-It vangt kinderen op met ADHD, PDD-NOS en autisme. Dat gebeurde enige tijd in twee woningen aan De Voor in Biddinghuizen, maar nu is er een definitief onderkomen. Naast een logeerhuis gaat het overigens om een schuur en een woning voor directeur Willem Diepmaat. De verhuizing van Biddinghuizen naar de Roodbeenweg in het buitengebied is achter de rug, de inrichting in volle gang. Enige haast is geboden, want volgende week vrijdag staan de eerste gasten al voor de deur.

Net als in Biddinghuizen is er ruimte voor tien kinderen. “Alleen hebben we nu een woning in plaats van twee. Dat scheelt”, zegt Diepmaat. Enjoy-It zal het aanbod uitbreiden aan Roodbeenweg. Ook op woensdag en vrijdagmorgen worden er straks kinderen ontvangen. “En we willen nog een werkgelegenheidsproject opstarten voor mensen met een beperking”, aldus Diepmaat.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen