Tips tegen de vrieskou

0
276

De komende dagen wordt het aanmerkelijk kouder. De ANWB geeft handige tips om het winterweer te trotseren. Nederland krijgt de komende dagen te maken met strenge vorst. Vooral ‘s nachts kan het in het oosten van het land kouder worden dan 15 graden onder nul. Overdag vriest het naar verwachting licht, maar door de gure noordoostelijke wind voelt het heel koud aan. Wie langere tijd onderweg is, doet er goed aan om een warme fleece-trui mee te nemen.


Het beste recept tegen de kou blijft toch de centrale verwarming. Vandaar dat de provincie Groningen alle dag- en thuislozen opvangt. Zij kunnen kostenloos binnen overnachten in een opvanghuis. Voor wie toch lang naar buiten gaat, doet er goed aan vooral droog te blijven, want water is een levensgevaarlijke vijand van iedereen die de kou ingaat.


Vorig artikelMeer dan 1000 bedrijven actief met werkfruit
Volgend artikelFNV helpt vrouwen met borstkanker veroorzaakt door nachtarbeid
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.