Meavita Nederland, de stand van zaken

Array

Op 19 december 2008 heeft Mevrouw Bussemaker de Kamer een brief[1] gestuurd over de ontwikkelingen bij Meavita Nederland. Met deze brief heb zij ook enkele vragen van het Kamerlid Wolbert (PvdA) over de financiele problemen bij Meavita beantwoord. In deze brief heb Bussemaker toegezegd de Kamer in de eerste helft van januari 2009 nader te informeren, waarbij zij ook de overige vragen van het lid Wolbert[2] zou betrekken. Momenteel voert zij gesprekken met Meavita Nederland, de betrokken zorgkantoren en de Nederlandse Zorgautoriteit over de oplossingen voor de problemen bij Meavita Nederland. Lopende deze gesprekken kan zij de Kamer nog niet nader informeren. Zij zal de Kamer echter zo spoedig mogelijk, maar zeker deze maand, nader informeren over de oplossingen voor de problemen bij Meavita Nederland, waarbij Bussemaker dan ook de overige vragen van het lid Wolbert zal betrekken.


[1]Tweede Kamer, vergaderjaar 2008-2009, 26631, nr. 290
[2]Tweede Kamer, vergaderjaar 2008-2009, vraagnr. 2080908370

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen