“Eerste keer zwanger”, nieuwe uitgave voor aanstaande ouders

Array

Met gepaste trots introduceert uitgever InnoVision Media in Zutphen haar nieuwe uitgave `Eerste keer zwanger’, een krant in tabloid formaat, gericht op aanstaande ouders. “Eerste keer zwanger’ ligt vanaf 11 januari 2009 bij elke verloskundige praktijk in Noord en Zuid Nederland en is gratis verkrijgbaar. Totale oplage bedraagt 29850 stuks.

In de nieuwe uitgave `Eerste Keer Zwanger’ wordt waardevolle informatie aangereikt over onderwerpen die voor aanstaande ouders van belang zijn. Naast een breed aanbod aan artikelen en allerlei nuttige tips en weetjes, biedt de uitgave bovendien een keur aan handige adressen van bedrijven die de lezers van deze uitgave graag van dienst zijn.
`Eerste keer zwanger’ is een nieuwe krantenuitgave op tabloid formaat en is gericht op aanstaande moeders en vaders. `Eerste keer Zwanger’ wordt twee keer per jaar landelijk verspreid onder verloskundigenpraktijken en bij de adverteerders. In deze eerste uitgave staat informatie aan de aanstaande moeders en vaders centraal, met artikelen over het werk van de verloskundige, kraamzorg, zwangerschapsoefeningen, psychologie, echo en `pretecho’, gezondheidszorg en beautytips, zwangerschapsverlof, zwangerschapsmode, kraamfeest, de gezondheid van de baby, het aangeven van de jonggeborene, babymassage en kinderopvang. De adverteerders in deze uitgave bieden de lezers een groot aantal nuttige adressen in heel Nederland, alsmede tal van tips en allerlei productinformatie aan.

Recente artikelen