Zorghotel met 20 tot 24 bedden in Velp

Het plan is een initiatief van zorginstellingen Innoforte en Alysis Zorg Groep . Het hotel moet komen op de plek van het Lorentzhuis op de hoek van de Kennedylaan en de Waterstraat in Velp-Zuid. Het gaat deel uitmaken van de totale nieuwbouw voor dit verzorgingshuis in de komende jaren.


Volgens bestuurder Ed Cools van Innoforte blijkt uit onderzoek dat er ruimte is voor een zorghotel van deze omvang in Velp. De doelgroep bestaat uit patienten uit de ziekenhuizen van Alysis in Velp en Arnhem, die te zwak zijn om naar huis te gaan, maar niet per se in een hospitaal hoeven te blijven. Anderen missen mantelzorgers die hen tijdelijk kunnen bijstaan in hun herstel. In het zorghotel zijn ze maximaal drie maanden achtereen welkom. Een projectgroep gaat het plan later deze maand verder uitwerken. Alysis bouwt aan een netwerk van plekken waar deze categorie patienten terecht kan.


One thought on "Zorghotel met 20 tot 24 bedden in Velp"

  1. martien janssen

    een goed besluit.wil daarom graag op de hoogte gehouden worden van de eventuele vooruitgang,groeten martien janssen vrijwilger lorentzhuis velp.gld

Comments are closed.

Recente artikelen