IJsselmeerziekenhuizen breiden poli Dronten uit

Array

Vanwege de toenemende aanloop van patienten in de polikliniek in Dronten hebben de IJsselmeerziekenhuizen besloten de poli binnenkort uit te breiden met vier specialismen. Tien dagen geleden begon de kliniek met cardiologie en dermatologie. Vanaf dinsdag kunnen Drontenaren in gezondheidscentrum GOED De Schans ook bij de neuroloog.Vrijdag gaat een pijnpoli open en wordt begonnen met een preoperatief spreekuur, waarbij de anaesthesist met de patient overlegt over de narcose. Op 3 februari nemen de chirurgen hun intrek in de buitenpolikliniek in Dronten, zo laat het ziekenhuis via haar website weten.

Drontenaren kunnen in de buitenpolikliniek ook terecht voor bloedafnamen en een consult bij gespecialiseerde verpleegkundigen op het gebied van hartfalen, reuma en longaandoeningen. Het ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk opent in maart ook een polikliniek in Dronten in een tijdelijke behuizing.

De IJsselmeerziekenhuizen kamen afgelopen weekend nog in het nieuws bij Medicalfacts. NZa heeft namelijk de aanvraag voor de benodigde financiering voor de overname door de MC Groep afgewezen. De formele overname is ondeuidelijk.

Recente artikelen