Zetacom implementeert innovatieve communicatie oplossing bij Vlietland Ziekenhuis

Array

Zetacom heeft bij het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam een innovatieve communicatie oplossing geïmplementeerd en opgeleverd. Aanleiding voor deze oplossing was de nieuwbouwlocatie van het ziekenhuis. Nadat het aanbestedingstraject vorig jaar werd gewonnen door Zetacom is er een communicatieconcept geïmplementeerd op basis van een Siemens HiPath 4000 platform, verdeeld over twee locaties.
Het systeem wordt uitgerust met 520 vast IP-toestellen en 600 draadloze toestellen op basis van Voice over WLAN waardoor medewerkers nog beter bereikbaar zijn. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van diverse applicaties, waaronder een call center omgeving en een voice mail systeem om de communicatie met het ziekenhuis en tussen de medewerkers onderling nog verder te verbeteren.Het Vlietland Ziekenhuis gaat ook gebruik maken van een beheerpakket, een kostenregistratiepakket en Voicelogging. Hierdoor zijn zij in staat om kleine wijzigingen zelf uit te voeren en uitgebreid inzicht te krijgen in de telefoniekosten.

Komend jaar zal er naar verwachting verdere integratie plaatsvinden van de vaste telefonie en de draadloze telefonie. Verder zal er, naast de reeds gerealiseerde koppeling met het zusteroproepsysteem, koppelingen tot stand gebracht worden met het brandmeldsysteem en het gebouwbeheerssysteem. In geval van calamiteiten kan er dan nog sneller er efficienter gehandeld worden.

Recente artikelen