Azivo: Geen rekening bij gecontracteerde apothekers

Array

logo_azivoMomenteel is er door overheidsmaatregelen en onderhandelingen met de apothekers niet op alle plaatsen overeenstemming met de apothekers.

Dit kan zich uiten in het feit dat de apotheker u vraagt de afgeleverde medicatie contant af te rekenen terwijl de rekening in de meeste gevallen direct naar Azivo wordt gestuurd en u hier verder niets van merkt.

Azivo vindt het onterecht dat u op deze wijze wordt betrokken in het meningsverschil met de apotheken. In het geval dat u niet contant wilt of kunt afrekenen willen wij u op het volgende wijzen:

U bent niet verplicht de medicatie af te nemen. In het geval dat de apotheek u vraagt contant te betalen, terwijl u dit niet bent gewend, dan kunt u uw recept meenemen naar een andere apotheek, bijvoorbeeld de Azivo Apotheek of een van de andere gecontracteerde apothekers. Met welke apothekers Azivo een overeenkomst heeft, vindt u onder zoek een zorgverlener.

Bron: Azivo

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen