Tom Zijlstra over de omstreden ex-neuroloog bij Pauw & Witteman

Array

tom zijlstraTom Zijlstra gaat in op de gang van zaken rond het vertrek van de ex-neuroloog van het Medisch Spectrum Twente, die verslaafd was aan medicijnen. Zijlstra was destijds lid van de Raad van Bestuur van het MST.

De ex-neuroloog van het MST in Enschede zou tegen tientallen patienten verteld hebben dat ze ongeneeslijk ziek waren terwijl dit niet het geval bleek.  Letselschade-expert Yme Drost  was dinsdag te gast bij Pauw & Witteman, samen met twee slachtoffers Wim van Losser en Freddy de Haan, om op de zaak in te gaan. Op zijn weblog schrijft Tom Zijlstra onder meer: “Alleen ergert het me dat men de indruk wekt dat “de toenmalige directie” van alles op de hoogte was en niet ingreep en de andere neurologen een zwijgverbod oplegde.” Lees hier zijn hele weblog. Volg de uitzending hier

Pauw & Witteman Livestream

Bron: Pauw & Witteman

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen