Twitter jij ook, Medicalfacts zoekt Twitteraars uit de Zorg voor Twitlijst

Array

Werk je in de zorg en twitter je? Meld je dan nu aan voor de lijst die we aan het aanleggen zijn. Zodat iedereen die in de zorg werkt, snel in contact komt met vakbroeders. Zo kunnen we kennis snel delen. Wij twittere. Het is misschien ook leuk als je je beroep/bedrijf er even bij zet.


Medicalfacts Twittert………..Online medisch nieuws

Lucien Engelen Twittert……..AZO Nijmegen Acute Zorg

AZO Twittert,…………………..AZO Nijmegen Acute Zorg

Fackeldeyfinds Twittert…….Klantropoloog met visie op zorg 2.0

Martijn Hulst Twittert……….Martijn Hulst….Zorg2.0 expert

Mdbraber Twittert……………

Mdbraber Twittert mobiel……………

Mimove Twittert…………….. doktersassistente?


Wie volgt………….



We verzamelen alles op medicalfacts en in een twitter account. Meldt je aan als volgers op Twitter of via Medicalfacts.nl en je hebt alle beroepsbroeders in een klap bij elkaar!


Fout: Contact formulier niet gevonden.

Als je nog niet twittert, wellicht dat dit je kan overhalen het ook te doen. Twitter is een mircoblog en social community. Twitter is nu nog onbekend, maar sinds dit jaar een grote hype in de notendop. Met Twitter communiceer je via internet met elkaar met kleine berichtjes (tweets). Per bericht kan je maximaal 140 tekens gebruiken, dat is ongeveer net zoveel als in een sms-bericht. Ik Twitter al een tijdje en ben erg enthousiast.

Bekijk voor meer uitleg het filmpje ‘Twitter in plain English’ van CommonCraft op Youtube.

Het werkt allemaal heel simpel. Na het aanmaken van je account krijg je een persoonlijke pagina. Je hoeft maar één vraag te beantwoorden: ‘What are you doing…?’. Het antwoord geven (in 140 tekens) kan via internet, e-mail, sms of instant messaging. Oftewel: overal en altijd. De bedoeling is dat mensen je gaan volgen en dat jij andere mensen volgt. Een beetje de  chat die je normaal rond de koffieautomaat hebt. Het is te vroeg om de waarde van Twitter voor de zorg in te kunnen schatten daarom houden we de mogelijke toegevoegde waarde van Twitter in de gaten houden en zullen hierover berichten?


Jullie ervaringen?
Zijn er onder jullie ervaringsdeskundigen, zowel zakelijk als privé?laat het weten en schrijf je in voor de twitterlijst voor de zorg!




Recente artikelen