Geen rekening bij gecontracteerde apothekers

Array

azivoMomenteel is er door overheidsmaatregelen en onderhandelingen met de apothekers niet op alle plaatsen overeenstemming met de apothekers.

Dit kan zich uiten in het feit dat de apotheker u vraagt de afgeleverde medicatie contant af te rekenen terwijl de rekening in de meeste gevallen direct naar Azivo wordt gestuurd en u hier verder niets van merkt.

Azivo vindt het onterecht dat u op deze wijze wordt betrokken in het meningsverschil met de apotheken. In het geval dat u niet contant wilt of kunt afrekenen willen wij u op het volgende wijzen:

U bent niet verplicht de medicatie af te nemen. In het geval dat de apotheek u vraagt contant te betalen, terwijl u dit niet bent gewend, dan kunt u uw recept meenemen naar een andere apotheek, bijvoorbeeld de Azivo Apotheek of een van de andere gecontracteerde apothekers. Met welke apothekers Azivo een overeenkomst heeft, vindt u onder zoek een zorgverlener.

Bron: alle persberichten.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen