Alliance Healthcare introduceert dot info

alliance-healthcare-nederlandAlliance Healthcare introduceert een nieuwe dienst voor afnemers: dot info. Dot info is de korte naam voor de website www.alliance-healthcare.info, waarmee apotheekhoudenden direct inzicht hebben in de systemen van Alliance Healthcare en veel zaken zelf kunnen afhandelen, ook buiten kantoortijden.

Dot info is het communicatieplatform tussen Alliance Healthcare en haar klanten. Het biedt afnemers de gelegenheid informatie in te zien over de orders van de eigen apotheek en de voorraad in de vestiging van Alliance Healthcare. Daarnaast is het zoeken in het assortiment van Alliance Healthcare een belangrijke functie van dot info en zorgt de berichtenservice ervoor dat de communicatiestroom tussen apotheek en groothandel overzichtelijk verloopt.

Al ruim zeven jaar biedt Alliance Healthcare haar klanten de mogelijkheid om veel informatie in te zien met de website www.pharmology.com. Dot info is de flink verbeterde versie hiervan. Nieuw op dot info is dat de website real-time is gekoppeld aan de systemen van Alliance Healthcare. Een apotheek kan een actuele voorraadstatus opvragen en direct zien wanneer een product in de apotheek kan worden afgeleverd. Een ander voordeel van de real-time koppeling is dat een medewerker van de apotheek de orderregels, nazendlijst en retourinformatie zelf kan bewerken. Hiermee komt Alliance Healthcare tegemoet aan de wensen van klanten die allemaal al intensief gebruik maakten van Pharmology.com.

Ook voor apotheekhoudenden die geen klant zijn van Alliance Healthcare en voor andere geïnteresseerden is het mogelijk om een kijkje te nemen op dot info door middel van de demo op www.alliance-healthcare.info.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen