Debat Tweede kamer IJsselmeerziekenhuizen

debat-ijsselmeerziekenhuizenDe Tweede Kamer houdt dinsdagmiddag om 16.00 uur een debat over de IJsselmeerziekenhuizen. De vaste kamercommissie Volksgezondheid gaat met minister Klink in discussie over het besluit van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) om het ziekenhuis 18 miljoen euro te geven. Ook de toekomst van de vestiging in Emmeloord zal aan de orde zal komen.
Tijd: 16:00 -19:00 uur
Plaats: Groen van Prinstererzaal
Soort: Algemeen overleg
Voortouwcommissie: Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Agendapunten:

1. Stand van zaken onderzoek naar de IJsselmeerziekenhuizen VIII

27295-123 d.d. 16 januari 2009
2. IJsselmeerziekenhuizen IX

27295-124 d.d. 22 januari 2009
3. Stand van zaken met betrekking tot de IJsselmeerziekenhuizen.

27295-125 d.d. 30 januari 2009
4. IJsselmeerziekenhuizen XI

27295-126 d.d. 3 februari 2009
Omroep Flevoland zendt het debat vandaag vanaf 16.00 uur rechtstreeks uit via omroepflevoland.nl.
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen