Wat kunnen zorgprofessionals met Poken

Array

Sociale netwerken zijn flink in opmars en het is nog steeds “booming business”. Bij Medicalfacts kijken we ook naar de toepasbaarheid nieuwe trends op internet en digitaal gebied voor de gezondheidszorg: Poken! het heeft niet een specifiek doel voor de zorg maar maakt netwerken op nascholingen en symposia wel makkelijk.

Een trend die op Twitter en ik heb er direct 1 besteld. Poken is een digitaal visitekaartje in een sleutelhanger. Je sociale netwerken en profielen, zoals Hyves kan je gemakkelijk met anderen delen. Zo bewaar je gemakkelijk de gegevens en profielen van personen die je ontmoet. Het combineert het gemak van de online ontmoeting met het plezier van de offline variant.

Poken is gekoppeld aan de volgende netwerken:

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen