www.anonieme-dokters.nl

Array

arts-met-alcoholIn Medisch Contact van gisteren werd ik attent gemaakt op een website voor verslaafde artsen. Kom je als dokter in de problemen en lukt het onvoldoende om daar met een eigen arts over in gesprek te komen, dan is het mogelijk om aansluiting te zoeken bij de Anonieme Dokters (www.anonieme-dokters.nl)

Anonieme Dokters willen ons graag zich graag aan collega-artsen bekend maken.

Hieronder een aangrijpend verhaal.

Het is september 2008: Ik leef! Ik ben gezond. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik ben 23 jaar huisarts en functioneer goed. En toch… was ik bijna alles kwijtgeraakt.
lees verder…

Herkent U dit?

  • u gebruikt meer alcohol dan goed voor u is (Wat is te veel?)
  • uw interesse in het vak neemt af
  • de relatie met uw collega’s verloopt niet naar wens
  • u kunt uw werk niet goed meer aan
  • u gebruikt medicijnen waarmee u wilt stoppen
  • uw partner en/of uw kinderen komen in opstand

Zijn één of meer van deze uitspraken op u van toepassing?

En wilt u hier zelf iets aan doen?

Dan bieden wij u in onze zelfhulpgroep:

  • twee-wekelijkse bijeenkomsten met collega’s die zich ook
    in het bovenstaande herkennen of hebben herkend
  • een stappenplan als houvast
  • volstrekte anonimiteit en vertrouwelijkheid
  • uitzicht op herstel

U kunt ons opbellen of e-mailen. Wij vertellen u dan meer over onze werkwijze en wat u van een eventueel lidmaatschap van onze groep kunt verwachten.
U kunt daarbij anoniem blijven.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen