Tandheelkunde UMC St Radboud en Mondzorgkunde van de HAN bieden topzorg tegen gunstige tarieven

Array

Tandartsen en mondhygienisten in opleiding kunnen extra patienten behandelen
tandartsGunstige tarieven, veel tijd en aandacht voor de patient, hoogstaande kennis en kwaliteit van tandheelkunde en een forse uitbreiding van de capaciteit maken de afdelingen Tandheelkunde van het UMC St Radboud en Mondzorgkunde van de HAN aantrekkelijk voor alle patienten in de regio.Sinds een aantal jaren worden er meer studenten opgeleid tot tandarts en mondhygienist. Deze groei zorgt er onder meer voor dat de opleiding veel meer patienten kan behandelen dan voorheen.

Persoonlijke aandacht en expertise
Patienten van Tandheelkunde kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en kunnen profiteren van veel expertise op het gebied van tandheelkundige zorg. De kwaliteit van de Nijmeegse mondzorg behoort tot de beste van het land. Aankomende tandartsen en mondhygienisten verrichten tandheelkundige zorg onder begeleiding van zeer deskundige stafleden. Voor behandeling is wat meer tijd nodig dan bij tandartsen in de algemene praktijk. Tijd die een tandarts in wording nodig heeft om zijn verrichtingen in goed overleg te kunnen uitvoeren.Iedereen kan terecht voor tandheelkundige zorg bij het UMC St Radboud. Tijdens een kosteloze en vrijblijvende afspraak kan het gebit van een patient onderzocht worden op de polikliniek van Tandheelkunde. Een deskundige tandarts zal de patient vertellen wat de behandelmogelijkheden zijn en wat de financiele voordelen zijn.

Aankomende tandartsen en de tandartsdocenten verwelkomen nieuwe patienten graag in hun tandheelkundige kliniek. Belangstellenden kunnen de polikliniek bellen voor een eerste afspraak. Tel. 024-3614126. Kijk voor meer informatie ook op de website van Tandheelkunde.

Tandheelkunde bevindt zich aan de Philips van Leydenlaan 25, 6525 EX Nijmegen.
De praktijk ligt op het universiteitsterrein naast het UMC St Radboud ziekenhuis.
Bron:UMCN

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen