See All Stars: benefietgala in de strijd tegen kanker

Array

berlageOp 14 maart organiseren Loveland en Fight cancer een betoverend benefietgala in de Beurs van Berlage. De opbrengsten van het SAS Bal komen geheel ten goede aan Fight cancer, het jongerenlabel van KWF Kankerbestrijding.

Het SAS bal is een klassiek benefietgala, maar in een modern jasje. Om de avond in de juiste stijl neer te kunnen zetten ging Loveland op zoek naar een speciale muzikale programmering. Onder andere Candy Dulfer, Do, WickedJazzSounds en Hardsoul (Dj Roog & Greg van Bueren) maar ook Trijntje Oosterhuis en Dimitri From Paris (FR) laten zich horen op 14 maart.

Niet alleen de unieke muzikale programmering maakt van het SAS Bal een ècht galabal. Zo geldt er ook een dresscode, wordt er een benefietveiling georganiseerd,  kun je een galabal make-over doen en treden er stand-up comedians op.  En dit alles in een uitzonderlijk mooie setting: de vertrekken van de Beurs van Berlage. Op http://www.sasbal.nl/ vind je het volledige programma.

Tickets & info
Tickets voor het SAS Bal zijn te koop voor 49,- euro (ex fee). De gehele winst van het SAS Bal komt ten goede aan Fight cancer. Het streven is om deze avond 50.000 euro op te halen voor projecten die persoonlijke en professionele begeleiding van jonge kankerpatienten bevorderen. Loveland organiseert het SAS Bal geheel non-profit. De avond wordt mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren, de zogenaamde ‘vrienden van SAS’.

Voor meer informatie en tickets ga je naar http://www.sasbal.nl/. Behalve online zijn er ook tickets verkrijgbaar bij alle Free Record Shop filialen in Nederland. Kijk voor meer informatie over Fight cancer op http://www.fightcancer.nl/.

Bron: AllePersberichten.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen