Onderzoek naar ICT voor Veiligheid en Kwaliteit in de Zorg

wouter-closeupMijn naam is Wouter Jongeling. Met mijn afstudeeronderzoek aan de Universiteit van Tilburg zijn, via een behoeftenanalyse, de belangrijkste elementen van een ICT-systeem voor veiligheid en kwaliteit in kaart gebracht. Deze elementen vormen samen een basismodel, dat door zorginstellingen, die een ICT-systeem voor veiligheid en kwaliteit willen gaan inzetten, gebruikt kan worden als leidraad voor het opzetten van hun eisen en wensen (ook wel requirements genoemd).Zorginstellingen die al een systeem hebben, kunnen het basismodel gebruiken als benchmark om te kijken of er nog verbeterpunten voor hun systeem aan te wijzen zijn. Voor het theoretische gedeelte heeft de Universiteit van Tilburg het onderzoek begeleid.
Voor het praktijkgerichte gedeelte heeft Smile Software het onderzoek begeleid.

Achtergrond onderzoek ICT voor Veiligheid en Kwaliteit in de Zorg

Op deze pagina leest u meer over de achtergrond van dit onderzoek >

Methodiek onderzoek ICT voor Veiligheid en Kwaliteit in de Zorg

Op deze pagina leest u meer over de methodiek waarmee het onderzoek is uitgevoerd >

Resultaten onderzoek ICT voor Veiligheid en Kwaliteit in de Zorg

Op deze pagina vindt u de resultaten van het onderzoek >

Recente artikelen