Finale “ZorgTopper 2009 verkiezing”

Array

Op vrijdag 6 maart wordt voor de vierde keer de finale gehouden van de “ZorgTopper -verkiezing”. De winnaar mag zichzelf de beste leerling-verpleegkundige van Nederland noemen.

Strijd
Leerling-verpleegkundigen door heel Nederland streden de afgelopen maanden in de voorrondes voor een plekje in de finale.
zuster
In de finale spelen de finalisten samen met een professionele acteur verschillende rollenspelen. De kandidaten worden beoordeeld op aspecten als vakdeskundigheid, communicatieve vaardigheden, samenwerken en begeleiden. Een vakkundige jury beoordeelt de finalisten bovendien op hun beroepshouding. Ook wordt er gejureerd op verpleeg-technische vaardigheden als hechtingen verwijderen, injecties toedienen en het verzorgen van wonden.
Bron: Nursing.nl

Marieke Timmer

Marieke Timmer kan voor een serieus gezondheidsprobleem niet zonder de hulp van een echte zorgprofessional. Net zo goed als u voor het uitwerken van een communicatieplan, het ontwerpen van een logo, het bouwen van een website of het schrijven van een nieuwsbrief of folder op patienthoogte eigenlijk niet zonder de kwaliteiten van een communicatieprofessional kunt. Maar dan natuurlijk wel een met kennis van de zorgsector!

Recente artikelen