Muzikanten komen in beweging voor Multiple Sclerose

Array

Bewegenms
Iedereen kan het, iedereen doet het. Vanaf het moment dat je op de wereld komt. Bewegen is gezond en hoort bij het leven. Maar wat als je te horen krijgt, dat je Multiple Sclerose hebt? Dan kan de beweging stoppen, stukje bij beetje. Daar weten Mark Gilligan en Linda Storey alles vanaf. Zij hebben MS, een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Beiden waren al professionele musici voordat de ziekte bij hen uitbrak.

Over de hele wereld worden benefietconcerten voor MS gegeven
en nu is Nederland aan de beurt. Beide muzikanten zullen met hun band optredens verzorgen in het kader van de Make Some Noise Tour.

De opbrengst van deze speciale concerten is bestemd voor het Nationaal MS Fonds. Het Nationaal MS Fonds helpt mensen die MS hebben met coaching, voorlichting en financiering van wetenschappelijk onderzoek.

Wilt u bij één van de concerten aanwezig zijn?

19 Maart Paradiso in Amsterdam
20 Maart City of Wesopa in Weesp + pitt en putch Golf Competition
21 maart Auction en concert te Bussloo

Kijk op: www.musicianswithms.net

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen