Start nieuwe spreekuren in Diagnostisch Centrum Heerhugowaard

heerhugowaard1Het Diagnostisch Centrum Heerhugowaard (DC) breidt haar service uit. Patienten kunnen nu ook voor aandoeningen van longen, maag, darm en lever in het DC terecht. De polikliniekspreekuren worden gehouden door specialisten van het Medisch Centrum Alkmaar.

Het Diagnostisch Centrum Heerhugowaard is opgezet met het doel patienten en huisartsen beter van dienst te kunnen zijn. Het centrum is in eerste instantie opgezet voor patienten van huisartsen in Heerhugowaard. Inmiddels kunnen ook huisartsen uit omliggende gemeenten patienten insturen. Na het bezoek aan de huisarts kan de patient binnen één werkdag dicht bij huis terecht voor onderzoek in het Diagnostisch Centrum én krijgt de aanvrager binnen 24 uur de uitslag.

Het Diagnostisch Centrum werkt op dit moment aan plannen om de polikliniekspreekuren in Heerhugowaard uit te breiden met onder meer de specialismen KNO, neurologie en oogheelkunde.

Het Diagnostisch Centrum Heerhugowaard is een gezamenlijk initiatief van het Medisch Centrum Alkmaar, de huisartsenvereniging HONK en de gemeente Heerhugowaard.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen