Meer bewegen met Mario op de Wii

Array

wiiMario heeft voor een hoop uitdagingen gestaan in zijn leven. Naast het knokken met slechteriken en het redden van prinsessen laat hij zich ook graag van zijn sportieve kant zien. Probeer deze fantastische sportspellen met Mario eens – heb jij ze allemaal al gespeeld? NEW PLAY CONTROL! Mario Power Tennis
Met je Wii-afstandsbediening als tennisracket smash je je een weg naar de overwinning in NEW PLAY CONTROL! Mario Power Tennis. Speel als je favoriete Mario-personage en laat je tegenstanders alle hoeken van de tennisbaan zien!

Mario Strikers Charged Football
Van een partijtje voetbal maakt Mario iets speciaals in Mario Strikers Charged Football, voor de Wii. Gebruik de intutieve controle van de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk om te tackelen, spectaculaire reddingen te maken en de bal in de kruising te poeieren!

Wii Fit

We werken tegenwoordig allemaal aan onze conditie met Wii Fit. Heerlijk zweten in je eentje of samen met je vrienden en familie. Wist je dat Mario je goed in de gaten houdt als je aan het joggen bent? Kijk dus goed om je heen om de verborgen Mario’s te zien!

Mario Golf
Mep eens een balletje als n van de 14 golvers in Mario Golf! Geniet van zes verschillende locaties met elk 18 holes in hoogstaande beeldkwaliteit. Download dit legendarische golfspel met zijn superrealistische manier van spelen van de Virtual Console en ga voor jouw ‘hole in one’!

Mario Kart Wii
Scheur over de racebaan in het altijd hectische Mario Kart Wii. Neem het op tegen 11 andere spelers van over de hele wereld. Gebruik n van de vier manieren om je kart te besturen, inclusief het Wii Wheel, om op slinkse wijze als eerste de finish te bereiken!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen