Clinical leadership reis naar Zuidafrika start 4 november

Array

Wilt u als medisch specialist overstappen naar de rol van bestuurslid van een ziekenhuis? Vindt u dat de leiding van Nederlandse ziekenhuizen weer terug moet naar mensen met kennis van zaken van de werkvloer? Wilt u het verschil ervaren van medisch leiderschap in overheids-, non profit- en commerciele ziekenhuizen? En is er wel een verschil tussen die drie?

Boek dan voor een studiereis van woensdag 4 tot en met donderdag 12 november naar de Zuidafrikaanse gezondheidszorg.  U ontmoet in Kaapstad  tal van leidinggevende artsen van het Groote Schuur Ziekenhuis, het Tygerberg Hospital, het Red Cross Children Hospital en de Medische Faculteit van Stellenbosch. Er is voldoende tijd voor reflectie binnen de groep van zestien Nederlanders. De verantwoordelijkheid voor de reis berust bij Dr. Henk van der Steeg . Zijn emailadres is [email protected]

Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen