Winnares Misses Globe wint controversiële hoofdprijs: Plastische chirurgie

Array

mgb_logo_finalistes2Wedstrijd voor rijpere vrouwen ziet geen probleem in controversiele hoofdprijs
Een cheque van 25.000 euro voor plastische chirurgie. Dat wint Misses Globe Belgium dit jaar. Een bizarre hoofdprijs voor een schoonheidswedstrijd die draait om het innerlijke? Betekent dat niet een vreemde boodschap voor die niét perfecte miss? Die ‘intelligente, onafhankelijke en sterke vrouw, die levenswijsheid, ervaring en klasse uitstraalt’? Het lijkt alsof Misses Globe aan de winnares zegt: laat je ogenblikkelijk ombouwen tot een wél perfecte miss. Wat voor boodschap stuur je dan de wereld in, als je een miss wil die ‘een rolmodel kan zijn waarmee iedereen zich kan vereenzelvigen’? Iedereen naar de plastische chirurg?

Op 6 juni weten we hoe de nieuwe Misses Globe Belgium er zelf over denkt.

www.missesbelgiumglobe.be

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

2 thoughts on "Winnares Misses Globe wint controversiële hoofdprijs: Plastische chirurgie"

  1. Krista Hoeijmans

    Lieve mensen, sms MGB 28 naar het nummer 3140 om Krista te steunen als finaliste tijdens de verkiezing van MISSES GLOBE BELGIUM . stem ook online via volgende link http://www.schoonheidsschool.be/MGB/ne/vo… dit kan nog tot en met 6 juni 2009. Tevens heb ik Kaarten voor mijn supporters voor de finaleshow op 6 juni in het Kursaal Oostende! kaarten kosten : 85€ incl drank, show & after-party Vip-kaarten : 195 € incl. uitgebreid diner, drank,show & after -party Plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap !!! alvast bedankt,Kristaxxx 

  2. Karel van der Linde

    De reden waarom Quan Clinic MGB sponsort is het feit dat het de enige miss verkiezing is voor de “echte vrouw”. Een vrouw met inhoud en bagage. En inderdaad wij doen esthetische chirurgie maar dat is maar een onderdeel van Quan Clinic. Mensen weten vaak niet dat wij dagelijks mensen behandelen met MS, Bechterew, Polio en Diabetes. Mensen die chronisch ziek zijn. Quan Clinic is een gelauwerd ganganalyse laboratorium waar mensen kunnen komen met rugklachten of onderste ledematen waarvoor Quan Clinic orthopedisch materiaal maakt. Het is een volwaardig lasercentrum waarin Quan Clinic behandeld met 3de graads brandwonden, trauma littekens, huidtransplantatie.

Comments are closed.

Recente artikelen