Sponsordiner de Regenboogboom met Tooske Ragas in Madurodam

Array

tooskeOp 8 april 2009 organiseert Stichting De Regenboogboom, die sinds 1992 kinderen helpt die te maken hebben met ziekte, trauma of handicap, een sponsordiner in Madurodam. De avond staat geheel in het teken van de stichting en richt zich op nieuwe en bestaande sponsors. Tijdens het diner worden de gasten getrakteerd op verscheidene optredens, interviews met betrokkenen en een loterij. Tijdens het diner zijn leden van het bestuur en comité van aanbeveling aanwezig, waaronder Lousewies van der Laan en de directeur van Madurodam. Tooske Ragas presenteert de avond.

Het passe-partout van de avond
Met een donatie van € 1.000,- per tafel kunnen bedrijven en sponsoren in totaal 22 tafels reserveren. Iedere tafel biedt ruimte aan 10 gasten. Behalve een 3-gangen-diner krijgen de gasten een zeer gevarieerd programma aangeboden, muzikaal omlijst door een tweetal optredens van de Ierse zanger Terry Gordon en het zangduo To Be. Met interviews worden aanwezigen geïnformeerd over de werkwijze van de stichting en het bijzondere effect van deze aanpak op het kind en het gezin.

Portretfoto’s
Portretfotograaf Arnaud Mooij heeft belangeloos een aantal kinderen van De Regenboogboom gefotografeerd. De foto’s worden gebundeld in een boek met spreuken van kinderen. Het eerste exemplaar zal op deze avond worden uitgereikt aan Tooske Ragas.

Loterij
Met loten van € 10,- kunnen gasten deelnemen aan een loterij waarbij onder andere een weekend voor 6 personen op Terschelling, sauna-arrangementen, massages, verschillende clinics, sieraden, een wijnpakket, een Cartier pen, een litho van Emeke Buitelaar, een t-shirt met de handtekeningen van het Nederlands elftal, een jaarlang iedere week een bos bloemen, en nog veel meer prachtige prijzen te winnen zijn. Opbrengsten uit de loterij komen uiteraard ten goede van de stichting.

Madurodam
Stichting De Regenboogboom helpt sinds 1992 kinderen die te maken hebben met ziekte, trauma of handicap. Kinderen worden bezocht in ziekenhuizen en instellingen en geholpen met het hervinden van zelfvertrouwen, rust en levenslust. In 2008 bezochten zij ruim 7000 kinderen in ziekenhuizen en instellingen. Stichting De Regenboogboom is als ’te bezoeken locatie’ opgenomen in het park van Madurodam.

In de loop der jaren hebben vrijwilligers van stichting de Regenboogboom een werkwijze ontwikkeld waardoor de gedachtewereld van een kind wordt afgeleid van diens pijnlijke situatie naar een eigen gecreeerde wereld waar ruimte is voor de eigen fantasie en levenskracht. Het kind ontdekt dat zij zelf bepaalt wanneer ze naar hun eigen innerlijke gevoel van veiligheid willen gaan.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen