Ingebruikname nieuwe operatiekamer MC|Lelystad

Array

logo2009-onOp donderdag 2 april plaatst de MC|Groep een derde tijdelijke operatiekamer in Lelystad. Deze voorziening is hard nodig gezien het aantal patienten dat wacht op een operatie en de forse uitbreiding van het aantal medisch specialisten. MC|Groep heeft ongeveer vier weken nodig om de nieuwe operatiekamer operationeel te krijgen. Verwacht wordt dat de operatiekamer 1 mei in gebruik wordt genomen.

De MC|Groep werkt voortvarend aan een gezonde toekomst voor de ziekenhuizen. De ziekenhuizen hebben kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Een van de eerste zaken die MC|Groep heeft opgepakt is de bouw van vijf nieuwe operatiekamers in Lelystad. Rond de zomer worden deze in gebruik genomen. Om tot die tijd aan de grote vraag te kunnen voldoen, is ter overbrugging gekozen voor het plaatsen van een derde tijdelijke operatiekamer. De afgelopen maanden bleek namelijk dat de huidige capaciteit aan de krappe kant was, waardoor patienten langer dan gebruikelijk op de wachtlijst staan. Met de ingebruikname van de nieuwe tijdelijke operatiekamer is dit probleem opgelost.

Bron: MC|Groep

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen