WinBase gaat partnership aan

Nieuwe webbased oplossingen voor onder andere logopedie en –fysiotherapiepraktijken en voor eerstelijnspsychologen.
De Haarlemse WinBase Groep, marktleider voor softwareapplicaties in de (para)medische sector, gaat voor de ontwikkeling van haar toekomstige innovatieve webapplicaties het \’n softwarebedrijf platform gebruiken als ontwikkelomgeving. WinBase en \’n softwarebedrijf Software zijn hiervoor als partners een samenwerkingsverband aangegaan.

winbasevitalhealth06042009 (VLNR) Henk Groen en Eric de Boer van WinBase en Laurens van der Tang van \'n softwarebedrijf ondertekenen hun onderlinge overeenkomst tijdens een bijeenkomst op het kantoor van \'n softwarebedrijf in Ede.

Met groot enthousiasme van de betrokken partijen is recent de samenwerking tussen WinBase en \’n softwarebedrijf Software gestart. Een belangrijk onderdeel van deze samenwerking is het gebruik van het \’n softwarebedrijf platform als ontwikkelomgeving door WinBase. WinBase gaat het generieke en flexibele \’n softwarebedrijf platform gebruiken om eenvoudig en snel nieuwe en innovatieve webbased producten te kunnen ontwikkelen. Dat betekent op termijn nieuwe oplossingen voor onder andere logopedie- en fysiotherapiepraktijken als ook voor eerstelijnspsychologen.

Het platform leent zich uitstekend voor het snel en effectief ontwikkelen van veilige webbased producten. Met deze nieuwe oplossingen zal WinBase haar positie in het (para)medische marktsegment verder kunnen verstevigen, waarbij optimaal gebruiksgemak en praktijkgerichtheid centraal zullen blijven staan bij de ontwikkelde software.

De WinBase Groep BV ontwikkelt sinds 1995 software voor de (para)medische beroepsgroep en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in deze sector.

_______________

Recente artikelen