Nieuw wandelproject voor mensen met diabetes

wandelenAtletiekvereniging Spiridon en Sportservice Noord-Brabant willen in mei 2009 starten met een nieuw project: Nordic Walking voor mensen met (beginnende) diabetes type 2.Dit wandelproject vindt plaats op de atletiekaccommodatie in Rijen (Boswachterij Dorst). Deskundige trainers begeleiden het project.

Spiridon en Sportservice Noord-Brabant houden op 22 april aanstaande van 19.30 tot 21.00 uur een startbijeenkomst voor alle potentiele cursisten en belangstellenden. Tijdens deze bijeenkomst verstrekken zij informatie over het project, maar ook over de relatie tussen diabetes-gezonde leefstijl- nordic walking.

Startbijeenkomst op woensdag 22 april aanstaande van 19.30 tot 21.00 uur Locatie: clubgebouw ‘De Aanloop’
Vijf Eikenweg 6a in Rijen
telefoonnummer 0161-23 24 43

Graag vooraf aanmelden voor de startbijeenkomst bij Renate Phaff (atletiekvereniging Spiridon: [email protected]) of Rian Tichelaar (Sportservice Noord-Brabant: [email protected]).

Bron: Gemeente Gilze en Rijen

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen