Qurius tekent intentieverklaring met Savant Zorg

persbericht-quiriusQurius nv heeft een intentieverklaring getekend met Savant Zorg voor een driejarig beheercontract. Dat meldt het bedrijf donderdag in een persbericht. De contractwaarde bedraagt zo’n euro 1,5 mln. Savant Zorg is een zorg- en dienstverlener in Zuid-Oost Brabant. Microsoft-specialist Qurius gaat zijn ‘Managed Hosting Solution’ implementeren, zodat de 300 medewerkers van Savant daarmee vanaf september kunnen werken. Doelstelling is om vanaf september 2009 vanuit 12 vestigingen 300 medewerkers te laten werken met Savant Space, gebaseerd op de Managed Hosting Solution van Qurius.

In de komende periode zal het contract worden gefinaliseerd en zal Qurius alvast starten met de werkzaamheden. Savant Zorg besteedt al sinds 5 jaar haar IT infrastructuur volledig uit, maar wil nu meer focus leggen op de tevredenheid van de gebruikers. Bovendien wil Savant Zorg een IT oplossing die haar dienstverlening daadwerkelijk helpt te verbeteren. Voor een nieuw beheercontract heeft Savant daarom, na een intensief selectietraject, gekozen voor de Managed Hosting Solution van Qurius. Deze voldoet aan de hoge eisen die Savant Zorg stelt aan flexibiliteit, continuïteit en hoge beschikbaarheid.Anne-Marie van Hout, Manager I&A Savant Zorg: “Bij de selectie van onze outsourcingpartner, heeft Qurius zich als een volwassen, open en transparant bedrijf gepresenteerd, dat naast technische know how ook oog heeft voor de mens en klanttevredenheid als maat neemt. Dit geeft Savant het volste vertrouwen dat haar ICT beheer in goede handen is bij Qurius.”

Frank van der Woude, COO en directeur Qurius Nederland: “Wij zien steeds meer zorginstellingen en zorgdienstverleners die op zoek zijn naar betrouwbare, gebruikersvriendelijke en flexibele outsourcingoplossingen. Dankzij onze oplossing kunnen organisaties als Savant zich op hun core business richten, namelijk het leveren van kwaliteit in zorg! Qurius heeft een unieke propositie in het aanbieden van Microsoft oplossingen ‘uit-de-muur’. Naast de technische kennis heeft Qurius ook de applicatiekennis in huis. Deze combinatie zorgt ervoor dat de klant volledig kan worden bediend met een interessante prijs/kwaliteit verhouding.”

Savant Zorg Savant is een grote zorgaanbieder in de regio Zuid-Oost Brabant. De keuze van de klant staat bij ons centraal. Savant biedt een breed pakket zorg- en dienstverlening bij klanten thuis en in woon-/zorgcentra. We blijven nieuwe diensten ontwikkelen om in te spelen op de veranderende zorgvraag en behoeften. Ongeveer 2.000 medewerkers, 600 alfahulpen en 500 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om 5.000 klanten op tal van fronten te ondersteunen bij het zo zelfstandig mogelijk wonen. Kijk voor meer informatie op; http://www.savant-zorg.nl

Qurius N.V. Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en IT-infrastructuren. Qurius telt ruim 1.000 medewerkers; het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Vanuit vestigingen in Belgie, Duitsland en Oostenrijk, Denemarken, Engeland, Italie, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden en het near shore development centre in Tsjechie bedient Qurius ruim 2.800 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en is onderdeel van de AScX-index. Op dit moment heeft Qurius 105.432.619 aandelen uitstaan. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.com.

Bron: Savant Zorg & Quirius

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen