Nog enkele plaatsen beschikbaar voor masterclass spoedzorg

Array

Op 29 juni start de derde Masterclass Spoedzorg voor  leidinggevenden en ervaren professionals van Huisartsenposten, Spoedeisende Hulpafdelingen, Meldkamers Ambulancezorg, Ambulancediensten, beleidsmedewerkers van overheidsinstanties en inkopers van zorgverzekeraars.

Twaalf deelnemers hebben zich inmiddels ingeschreven. Er kunnen nog vier deelnemers bij. De cursisten van de twee eerste Masterclasses waren zeer enthousiast over deze masterclass, vanwege de bevlogenheid van de docenten (dr. Henk van der Steeg, vele gastdocenten en ondergetekende) en de juiste mix van onderlinge discussies, excursies, kennisoverdracht en vaardigheidstraining.

Wilt u zich  inschrijven voor deze Masterclass? Schrijf u dan in via www.integratedcare.nl doorklikken op nascholing. Je kunt ook informatie aanvragen bij Inge Kuurman op [email protected]

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen