Tweede Symposium Stop Kindermishandeling

Array

kindermishandelingHet symposium Stop Kindermishandeling wordt georganiseerd door ABVAKBO FNV voor haar leden uit de kinderopvang, jeugdzorg, reclassering, welzijn en schippersinternaten. Zij spelen namelijk een cruciale rol bij de signalering en aanpak van kindermishandeling. Het doel van het symposium is dan ook om de medewerkers hulpmiddelen te bieden en te doordringen van het belang en de urgentie initiatief te nemen.

Het plenaire ochtendprogramma is erop gericht deelnemers in te laten zien hoe groot hun rol is in de aanpak van kindermishandeling. Als beroepskracht hebben zij namelijsk dagelijks contact met kinderen en hun ouders. `s Middags krijgen de deelnemers in praktische workshops onder leiding van experts, oefeningen en hulpmiddelen om te ervaren wat ze zelf binnen hun organisaties kunnen doen. Vorig jaar organiseerde de bond het symposium voor het eerst. Door de overweldigende positieve reacties was een vervolg logisch.

`Symposium Stop Kindermishandeling: hoe te signaleren en in te grijpen’ wordt gehouden op 22 april van 10:30 uur tot 16:30 uur in het KNVB Hotel aan de Woudenbergseweg 56-58 te Zeist.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen