Dertien weken ‘Radboud Spoed’

Array

radboud_spoedSinds 4 april bieden het UMC St Radboud en de Acute Zorgregio Oost een uitgebreide kijk in de keuken. Dertien zaterdagen lang zendt Omroep Gelderland het programma ‘Radboud Spoed’ uit. Naast artsen, verpleegkundigen en medewerkers van de Spoedeisende Hulp worden ambulancemedewerkers en andere hulpverleners van de Acute Zorgregio Oost gevolgd tijdens hun werkzaamheden.

Ook in 2008 werkten het UMC St Radboud en de Acute Zorgregio Oost mee aan een soortgelijke serie. Nieuw ditmaal is dat de camera een aantal patienten volgt op hun verdere weg door het ziekenhuis, bijvoorbeeld in de operatiekamer, op verpleegafdelingen en tijdens revalidatie. Op deze manier krijgt de kijker een veel uitgebreider beeld van de zorg die geboden wordt in het ziekenhuis en de samenwerking tussen verschillende afdelingen en zorgpartners in de regio. ‘Radboud Spoed’ wordt gemaakt door Noordkaap TV Producties, in samenwerking met Omroep Gelderland.

Uitzendingen Radboud Spoed: elke zaterdag om 17.20 uur bij Omroep Gelderland.
Het programma wordt elk uur herhaald tot zondagmiddag 12.00 uur.

Bron:UMCN

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen