Cardiologie en Diabetes in Steunpunt Krimpen a/d IJssel

havenziekenhuisNaast spreekuren voor Geriatrie, Urologie en Echografie in Steunpunt Krimpen a/d IJssel starten we in week 17 met een cardiologiespreekuur op maandagmiddag en diabetesspreekuur op dinsdagochtend. Vooralsnog is het diabetesspreekuur bij Steunpunt Krimpen bedoeld voor patienten die al onder controle zijn in het Havenziekenhuis.

Afspraak maken
Als u gebruik wilt maken van het spreekuur bij Steunpunt Krimpen a/d IJssel, kunt u dit melden bij het maken van uw afspraak. Voor het diabetesspreekuur kunt u contact opnemen met de polikliniek Interne Geneeskunde, telefoon: 010 – 404 33 61. Voor het cardiologiespreekuur kunt u contact opnemen met de polikliniek Cardiologie, telefoon: 010 – 404 33 25. U kunt over het algemeen op korte termijn terecht bij Steunpunt Krimpen.

Steunpunt Krimpen a/d IJssel
Het Havenziekenhuis richt zich op samenwerking met andere zorginstellingen, onder andere om patienten ook goede zorg in hun eigen woonomgeving te kunnen bieden. De samenwerking met Zorggroep Rijnmond is daar een goed voorbeeld van. Sinds enkele maanden houdt het Havenziekenhuis ook spreekuren in Krimpen a/d IJssel in Woonzorgcentrum Tiendhove aan de Nieuwe Tiendweg 13.

Bron:Havenziekenhuis

Recente artikelen