Jan Smit treedt op in Waterlandziekenhuis om het NIAZ-keurmerk te vieren

Zanger Jan Smit trad dinsdagmiddag op in de centrale hal van het Waterlandziekenhuis in Purmerend. Tot op het laatste moment bleef de act een verrassing. Dit om ervoor te zorgen dat de drukte in het ziekenhuis niet te groot werd. Patienten, bezoekers en medewerkers stroomden toe om naar Jans liedjes te luisteren. Reden voor het feestje was het behalen van NIAZ-keurmerk voor kwaliteit en veiligheid in ontvangst nam. Het keurmerk is geldig tot februari 2013

medicalfacts-jan-smit

Het verkrijgen van de NIAZ-accreditatie betekent dat er in het Waterlandziekenhuis ‘erkend’ voor gezorgd wordt dat het toezicht op kwaliteit en veiligheid niet meer zal verminderen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen