Aambeien behandelen bij Polikliniek de Blaak in Tilburg

Array

polikliniek-de-blaakEr zijn steeds minder taboes in Nederland maar het hebben van aambeien is er zeker nog een. Er zijn in Nederland ruim 2 miljoen mensen met anale klachten. De meeste daarvan proberen zichzelf te behandelen met pillen en zalfjes, meestal zonder veel succes. Pas na een lange weg van aanmodderen en soms veel pijn komen ze bij een arts terecht. De proctoloog is een arts die gespecialiseerd is in aambeien en andere anale klachten.

Sinds kort is proctoloog Louis Wetzels ook in Tilburg begonnen met zijn spreekuur. De ervaren arts helpt al jaren mensen met zijn behandeling van aambeien en andere anale problemen. Hij weet precies om te gaan met schaamte en angst voor de behandeling. “Voor mij is dit dagelijkse routine natuurlijk”, zegt Louis. ”Als patienten de eerste keer binnenkomen is dat voor hen een hoge drempel die ze over moeten. Dat begrijp ik maar al te goed. Eenmaal binnen is de spanning er meestal snel af en is men blij dat de genezing kan beginnen”. De meest voorkomende klachten op zijn spreekuur zijn bloedverlies, pijn, anale afscheiding, jeuk, zwelling aan de anus en problemen met de stoelgang.

Proctologisch spreekuur in Tilburg vindt plaats bij Polikliniek de Blaak in de Reeshof en de behandeling wordt door de zorgverzekeraars volledig vergoed. De polikliniek heeft haar deuren al enige tijd geopend in Tilburg, maar er werden tot nu toe alleen spataderen behandeld. Polikliniek de Blaak heeft ook vestigingen in Almere, Leidschendam en Rotterdam.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen