Vooraankondiging 10e Gezondheidsraadlezing

Array

alexander-rinnooy-kan_2De 10e Gezondheidsraadlezing wordt dit jaar gehouden door prof. dr. Gerard Mulder met als onderwerp: wetenschappelijke mogelijkheden voor het afleiden van veilige grenswaarden bij schadelijke stoffen. Gerard Mulder is emeritus hoogleraar Toxicologie aan het Leiden/Amsterdam Center for Drug Research, lid van de Gezondheidsraad en voorzitter van de Commissie Gezondheid en Beroepsmatige Blootstelling aan stoffen (GBBS) van de raad.

Aansluitend op de lezing gaat dr. Alexander Rinnooy Kan (voorzitter SER) in op de betekenis die wetenschappelijke advisering heeft voor de Sociaal Economische Raad.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een forumdiscussie onder leiding van prof. dr. Monique Frings-Dresen (hoogleraar Arbeidsgezondheidskunde, Universiteit van Amsterdam), met als forumleden: prof. dr. Gerard Mulder, Robin Linschoten (voorzitter Commissie Arbeidsomstandigheden, SER) en drs. Martin Flier (directeur Gezond en Veilig Werken, ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid).

De Gezondheidsraadlezing wordt gehouden in de Nieuwe Kerk in Den Haag op donderdag 1 oktober 2009 van 14.00 – 17.30 uur.

Bron: GR

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen