GGD Kennemerland zoekt reizigers Martinair vlucht 640 van Cancun naar Amsterdam

martinairGGD Kennemerland is, volgens de medische protocollen, op zoek naar de passagiers die risico hebben gelopen op besmetting van Mexicaanse griep met vlucht 640 van Martinair van Cancun naar Amsterdam. De Nederlandse patient die Mexicaanse griep heeft opgelopen vloog afgelopen zondag met dit toestel. GGD Kennemerland zoekt vrijdag contact met de passagiers.

Zoals bekend is er een bevestigd geval van Mexicaanse griep. Deze patient heeft gevlogen met vlucht 640 van Martinair van Cancun naar Amsterdam. Vertrek uit Cancun op zondag 26 april, aankomst op Schiphol, op 27 april om 11.33 uur Nederlandse tijd.

GGD Kennemerland voert, volgens de medische protocollen, contactonderzoek uit. Met de passagiers die volgens deze protocollen mogelijkerwijs risico hebben gelopen op besmetting wordt door GGD Kennemerland voor zover mogelijk vandaag contact gezocht.

De overige passagiers, die in het vliegtuig hebben gezeten worden per brief door GGD Kennemerland geïnformeerd.

Voor nadere informatie over de Mexicaanse griep kan het publiek terecht op de website van het RIVM www.rivm.nl of op de site van GGD Kennemerland
www.ggdkennemerland.nl.

Bron: GGD Kennemerland


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen