Virussen

Was het aids-virus nu een  in het labo gecomponeerde combinatie  van twee dodelijke retrovirussen, een bovien leukemievirus en het visna virus, dan is het  nieuwe Mexicaanse, Europese en Aziatische varkens-en-vogelgriepvirus eentje dat helemaal niet hoeft  in menselijke weefselculturen ingespoten te worden.

virusThis strain of influenza contains viral code fragments from:

• Human influenza
• Bird Flu from North America
• Swine flu from Europe
• Swine flu from Asia

This is rather astonishing to realize, because for this to have been a natural combination of viral fragments, it means an infected bird from North America would have had to infect pigs in Europe, then be re-infected by those some pigs with an unlikely cross-species mutation that allowed the bird to carry it again, then that bird would have had to fly to

Asia and infected pigs there, and those Asian pigs then mutated the virus once again (while preserving the European swine and bird flu elements) to become human transmittable, and then a human would have had to catch that virus from the Asian pigs — in Mexico! — and spread it to others. (This isn’t the only explanation of how it could have happened, but it is one scenario that gives you an idea of the complexity of such a thing happening).

Dit staat onder meer hier
De ‘vrije medische markt’ strijdt voor de primeur en de hoofdprijs.

“Een nieuwe, infectueuze synthetische biologische agent ontwikkelen waartegen geen natuurlijke immuunrespons bestaat.”

Onder Julius Caesar voerde men nog oorlog.
Stel je voor dat Romeinen hadden moeten strijden tegen onzichtbare vijanden, door zich op te sluiten met een masker voor de mond en condoom over de gevelde speer.

De farmaceutische industrie heeft van de moderne geneeskunde en de uitgevonden ziekten, die zichzelf in stand houden en nieuwe aandoeningen creeren, een zeer lucratieve militaire machine gemaakt.

Fernand Haesbrouck

1 REACTIE

Comments are closed.