Nationaal EPD congres

epd-11-juniOp 1 september 2009 zou het startschot klinken voor de verplichte invoering van het landelijk EPD. Minister Klink van VWS heeft het echter uitgesteld. Tijdens de 6e editie van het Nationaal EPD Congres hoort u de voors en tegens, de problemen en oplossingen en de verwachtingen van de zorgaanbieders, de consumenten en de leveranciers

Schrijf u nu in voor het EPD congres

Nationaal EPD Congres 2009: in de startblokken

  • Topsprekers geven hun visie op de ontwikkelingen rondom de invoering van het landelijk EPD.
  • U heeft de mogelijkheid enkele praktijksessies te volgen.
  • Topzwemmer Maarten van der Weijden neemt u mee in zijn verhaal op weg naar de top.

Het complete programma van het EPD congres

Dé redenen waarom u deze jubileum editie niet mag missen:

  • U bespaart veel tijd door in één dag op de hoogte gebracht te worden van alle ontwikkelingen.
  • U krijgt een breed overzicht doordat meerdere betrokken partijen u hun ervaringen en toekomstvisies presenteren
  • U heeft de gelegenheid om uw bestaande relaties te verstevigen en nieuwe interessante contacten op te doen.

Schrijf u in voor het EPD congres

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen