30 mei 2009: Bijeenkomst Stress en Gezondheid

Array

De gestresste gay professional
corpus_mentis_logoDe Interessegroep Gezondheid en Welzijn organiseert een Geniusbijeenkomst rond het thema stress. Wat is het? Wat zijn de verschijnselen? Bestaat er homo-specifieke stress? Hoe herken je stress bij jezelf? Wat is gezonde stress, wat ongezonde? Wat kun je eraan doen? Dat zijn vragen waar wij zoal mee bezig zullen zijn.

Corpus Mentis heeft drs. Martin Keesenberg, fysiotherapeut en fysiotherapiewetenschapper, bereid gevonden om ons hierover verder te informeren. Martin heeft een multidisciplinair behandelcentrum, Corpus Mentis geheten, in Leiden. Daar behandelt hij maar doet er ook wetenschappelijk onderzoek. Stress is één van zijn onderzoeksterreinen. Daarnaast zullen drs. Michael van Geer, arts en internist i.o. tevens webredacteur van VtdK en drs. Manon van de Riet, klinisch- en gezondheidspsycholoog van de Politieacademie Apeldoorn, inleidingen verzorgen. Het is een interactieve bijeenkomst, deelnemers gaan  niet alleen luisteren naar lezingen maar ook in beweging komen. Ze gaan een eindje wandelen en zullen een paar oefeningen leren om te kunnen ontspannen.
Dit alles op zaterdag 30 mei aanstaande in Amsterdam. Lloyd hotel aan de Oostelijke Handelskade 34. Voor de bereikbaarheid,zie hun site: www.lloydhotel.com. Leden kunnen zich uitsluitend aanmelden via de website, aspiranten via  [email protected]Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Voor meer informatie:  [email protected]Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "30 mei 2009: Bijeenkomst Stress en Gezondheid"

  1. Verklaring in zake onthulling Dokter Lutser | Medicalfacts

    […] geweigerd. We hebben hier even over na moeten denken, maar kwamen tot de conclusie dat hij hier op doelde. Wij waren van plan een verslag te maken van de bijeenkomst van Genius. Door de […]

Comments are closed.

Recente artikelen