“Google Health: The future of healthcare is mobile”

Array

ronizeigerBrian Dolan interviewt Roni Zeiger Product Manager for Google Health voor mobihealthnew. Ook Google Health ziet meer in het gebruik van de mobiele telefoon. Daar waar je eerder je eigen Google Health dossier maar moest af te drukken om een kopie van medisch dossier in je portemonnee mee te nemen. Maar door het interview met Google Health Product Manager Roni Zeiger is het duidelijk dat mobiele telefoons nu ook door Google Health, en andere randapparatuurvoor toepassingen van mHealth een cruciaal onderdeel van Google Health gaan vormen. Zeiger geeft in het interview hints dat er  mHealth partnerschappen gesloten zullen worden en dat betere toegankelijkheid voor mobiele gebruikers van Google Health iets is wat Google zal gaan ontwikkelen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen