“Google Health: The future of healthcare is mobile”

ronizeigerBrian Dolan interviewt Roni Zeiger Product Manager for Google Health voor mobihealthnew. Ook Google Health ziet meer in het gebruik van de mobiele telefoon. Daar waar je eerder je eigen Google Health dossier maar moest af te drukken om een kopie van medisch dossier in je portemonnee mee te nemen. Maar door het interview met Google Health Product Manager Roni Zeiger is het duidelijk dat mobiele telefoons nu ook door Google Health, en andere randapparatuurvoor toepassingen van mHealth een cruciaal onderdeel van Google Health gaan vormen. Zeiger geeft in het interview hints dat er  mHealth partnerschappen gesloten zullen worden en dat betere toegankelijkheid voor mobiele gebruikers van Google Health iets is wat Google zal gaan ontwikkelen.