Een carrière in de zorg

zorg-carriere-beursDe zorgsector is één van de snelst groeiende werkgevers. Met talloze direct beschikbare banen en prachtige carrièrekansen die voor het oprapen liggen. Maar wat is voor jou de perfecte baan? Waar begin je? En hoe plan je een carrière? Op de Zorg Carrière Beurs op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei aanstaande vind je alle antwoorden.

De Zorg Carrière Beurs is er voor iedereen die een toekomst wil opbouwen in deze veelzijdige bedrijfstak. Dus zowel voor verplegend en verzorgend personeel als voor medici en paramedici. Op de Zorg Carrière Beurs komen arbeidsvraag en -aanbod voor de gehele zorgsector samen. De Zorg Carrière Beurs is er voor mensen die al werken in de zorg, herintreders én voor bijna afgestudeerde studerenden en, niet in de laatste plaats, voor werkgevers. Zij presenteren hun organisatie, hun vacatures en hun carrièremogelijkheden.
Tevens zijn er andere organisaties die met de zorg te maken hebben aanwezig, zoals brancheverenigingen, arbodiensten en zorgverzekeraars.

Ook ABVAKABO FNV ontbreekt niet. ABVAKABO FNV is tenslotte de grootste vakbond in de zorgsector. Elke bezoeker aan onze stand krijgt de Telegraaf Zorgspecial. Ook kun je de `Power-to-jezelf-test’ doen om te weten welke training van ABVAKABO FNV er bij je past, maar je kunt ook meer te weten komen over loopbaanadvies, of in gesprek gaan met een cao-onderhandelaar en een vraag stellen over bijvoorbeeld de nieuwe cao Ziekenhuizen. Word je tijdens de Zorg Carrière Beurs lid van ABVAKABO FNV, dan krijg je een hippe postbag met inhoud over onze bond, onze trainingen en de cao.
Van zorg je carrière maken is een prachtige beroepskeuze. Een keuze die zich terugbetaalt, want er zijn talloze mogelijkheden om door te stromen en je verder te ontwikkelen. En wil je op een goede dag het roer omgooien in je zorgloopbaan? Dan kan dat met behulp van de carrièrecoaches die aanwezig zijn.

De feiten op een rij:

Wat:Zorg Carrière Beurs
Wanneer:vrijdag 15 en zaterdag 16 mei
Waar:Passenger Terminal, Amsterdam
Informatie:www.zorgcarrierebeurs.nl

O ja, de toegang is gratis. Dus dat is geen reden om niet te gaan!

One thought on "Een carrière in de zorg"

  1. Marlon Bazzoni

    Hallo ik wil heel graag aan de slag als MDFT therapeut maar kan geen vacaturen vinden. Als uw werkgevers weet die mensen zoeken, hou ik me aanbevolen om om voor deze job in aanmerking te komen.  [email protected]

Comments are closed.

Recente artikelen