Trimbos jaarverslag 2008 nu online!

foto-walburg-kennisdag-2009Het Jaarverslag 2008 van het Trimbos-instituut is niet alleen op papier te lezen maar is ook voor het eerst online te raadplegen. Jan Walburg, directeur van het Trimbos-instituut, leidt de bezoeker persoonlijk rond door de onderwerpen en thema’s die in het jaarverslag worden behandeld. Het jaarverslag 2008 geeft een mooi beeld van de activiteiten en ambities van het Trimbos-instituut. Centraal thema is ‘welbevinden’. Trimbos-medewerkers vertellen hoe zij met hun werk bijdragen aan het ‘geluk en welbevinden van Nederland’.

Collega’s van partijen en instituten waarmee het Trimbos-instituut samenwerkt is gevraagd hoe zij onze producten of diensten ervaren. Versterken die hun welbevinden?

Verder in het jaarverslag 2008:

  • Hoe ADHD de arbeidsproductiviteit beperkt
  • Spannende preventie in de jongerenserie ‘Roes’
  • Mentaal Vitaal: het brede online offensief tegen depressie
  • ‘Kop op ouders’: nieuwe website en cursus biedt opvoedondersteuning voor ouders met psychische en/of verslavingsproblemen
  • De voortgaande professionalisering van richtlijnontwikkeling
  • De fnuikende combinatie van diabetes en depressie
  • Hét rehabilitatie-onderzoek in Nederland
  • Analyse van de wereldwijde drugsmarkt en het drugsbeleid
  • Een jaarkalender in woord en beeld
  • Een overzicht van alle Trimbos-websites, publicaties, lezingen en presentaties.

Bekijk hier de Nederlandse versie, en hier de Engelse versie.


Bron: Trimbos

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen