Minder zin in seks, een beginnend buikje en een vergrote prostaat

manHet hoort er allemaal bij, toch? De testosteronfactor, het nieuwe handboek voor de moderne man van boven de 40, geeft antwoord op deze en andere vragen. Het boek wordt uitgegeven door Elsevier Gezondheidszorg en is vanaf vandaag verkrijgbaar via Dokterdokter.nl.

Minder zin in seks, een beginnend buikje en een vergrote prostaat. De man die de 40 is gepasseerd, lijkt een hoop narigheid op zich af te krijgen. Maar het tegendeel is waar. Hij heeft zijn gezondheid namelijk voor een groot deel in eigen hand. Door voldoende kennis van zijn lijf en geest, kan hij de veroudering een flink eind voor zich uit schuiven. De testosteronfactor kan hem daarbij helpen en is daardoor het ideale handboek voor de moderne man die er ook in de tweede helft van zijn leven aantrekkelijk uit wil zien en gezond wil blijven.

Het boek geeft antwoord op vragen als:
– Wat zijn de zwakste plekken van de man?
– Waarom gaan mannen niet naar de dokter?
– Hoe houdt een man zijn libido op peil?
– Wat is supervoedsel?
– Wat moet je doen om langer jong te blijven?
Het bevat daarnaast ook korte check-ups om de gezondheid te testen en een kennisquiz.

Over de auteurs
Annet Maseland (1966) is freelance journalist en publiceert veel over gezondheidszorg. Eerder schreef ze leerboeken voor verpleegkundigen en in 2006 schreef ze het boek Eten voor beginners, een kookboek voor ouders van jonge kinderen.
Ton Bakker (1963) is redactiecoördinator van de website dokterdokter.nl en heeft 15 jaar ervaring in het schrijven over medische onderwerpen en gezondheidszorg, voor diverse tijdschriften en websites.

Dokterdokter.nl
Dokterdokter.nl is een website met actuele artikelen over gezond zijn en gezond blijven, gecombineerd met medische informatie over ziektebeelden en medicijnen. De site wordt samengesteld door een deskundige redactie, in samenwerking met een team van medische experts

De testosteronfactor bestellen
Elsevier Gezondheidszorg is uitgever van De testosteronfactor.
Het boek is vanaf 29 mei online te bestellen via:
– http://www.dokterdokter.nl/de-testosteronfactor;
– http://www.boox.nl/nl/boek-de-testosteronfactor-9789035230859;
– http://www.elseviergezondheidszorg.nl/.
Het is ook verkrijgbaar in de boekhandel. ISBN 97890352 3085 9 / 1e druk 2009 / 148 pagina’s.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen