Factsheet H1N1 voor artsen

Voor in de Praktijk van MSD/Univadis.nl:

In veel gebieden inclusief Europa zijn gevallen van de Mexicaanse griep geconstateerd. Omdat het risico op een pandemie toeneemt, biedt univadis u, in samenwerking met International Medical Press, een factsheet die de huidige situatie en de laatste aanbevelingen voor u samenvat. Aanvullend is er ook een factsheet beschikbaar voor uw patienten, speciaal samengesteld om hun vragen te beantwoorden. Klaar om te downloaden en te printen:

Informatie voor artsen: Achtergrond, Diagnose, en Management (PDF)
Informatie voor uw patienten (PDF)

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen