Stagiairs gezocht

Array

COPDStagiairs gezocht per direct voor COPD-studie

Heel k ort gezegd. Ruim honderd COPD patienten krijgen instructies om zelf op symp tomen te letten, hun gedrag te veranderen en hun medicatie bij te stellen als er een exacerbatie dreigt. Ze zijn aselect gekozen. Ruim honderd andere patienten krijgen die instructies niet. Zij krijgen gebruikelijke zorg. De vraag is nu of deze instructies exacerbaties terugdringen. Dat is een grote vooruitgang voor de patienten. En de samenleving is goedkoper uit. Ben jij vijfde- of zesdejaars geneeskundestudent? Wil jij nu meteen of later dit jaar bijdragen aan gezondheid van COPD patienten? Wil jij onderzoekservaring opdoen? Meld je dan aan bij Julius promovendus Jaap Trappenburg [email protected] Hij zit om jou te springen.

Guus Schrijvers is Hoogleraar Public health in het bijzonder Structuur en functioneren van de
Gezondheidszorg Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijnsgeneeskunde
Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Heb je belangstelling voor nieuws over ketenzorg en zorginnovaties in het buitenland? Surf dan naar de website van het international Network of integrated Care: www.integratedcarenetwork.org Wilt u wetenschappelijke artikelen lezen over deze onderwerpen? Lees dan het peer reviewed internettijdschrift International Journal of Integrated Care op www.ijic.org Dit is een gratis tijdschrift, dat online publiceert en is opgenomen in Pubmed. Ook submissions van conceptartikelen zijn welkom.



Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen