Keuzeblokken Public Health met succes afgesloten

Array

forensische-geneeskundeOp vrijdag 26 juni heeft het Julius Centrum vier Public Health keuzeblokken voor Utrechtse geneeskunde studenten met groot succes afgesloten. Deze vier blokken betroffen forensische geneeskunde (docent Reinier Haneveld), zorgmanagement (Mascha Berk), diversiteit in gezondheid en zorgvragen (Mascha Berk)  en het al eerder afgesloten gezondheidsrecht (Monique Biesaart).

Ieder jaar  is het tweede kwartaal voor het Julius Centrum weer een hoog seizoen wanneer keuzeblokkers voltijds college lopen. Maar ook dit jaar is dat weer gelukt dankzij de grote inzet van de genoemde docenten, van onderwijssecretaresses Marijke van Straaten en Jenny Munsterman en het hoofd Public Health Onderwijs en jeugdarts Elly de Leeuw.

Auteur: Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen