Ruim 80 gedupeerden Rock G. doen aangifte

Array

Ruim 80 aangiften tegen CityKliniek
citykliniekBij de politie Haaglanden zijn tot nu toe meer dan 80 aangiften binnengekomen tegen de CityKliniek. De politie en het OM bekijken nu samen of de klagers aangifte kunnen doen van bijvoorbeeld het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel of mishandeling. Zeker negen vrouwen kregen ernstige complicaties na een borstoperatie bij dokter Goerdin, de medisch directeur van de kliniek. In het BIG-register staat Goerdin aangemerkt als gyneacoloog. Er staat niets over plastische chirurgie. Hij noemde zich ” deskundige op het gebied van borstchirurgie en vaginaverjonging”. De arts is geschorst.
De kliniek werd ruim een week geleden gesloten op last van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Die kwam met een vernietigend rapport over de hygiene in de kliniek na klachten over overschrijding van de regels, vooral ten aanzien van hygiene. Zo grensde een wc aan de operatiekamer.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen